top of page
pic67.jpg

Tidligere prosjekter

I forbindelse med renoveringen av Danebu fikk House of Good People i oppdrag å produsere en del tekstiler og pyntegjenstander til hotellet.

Det er tekstiler fra House of Good People i alle rom på Danebu Hotel. Vi har designet og produsert pledd og sengetepper i resirkulert ull, pynteputer i bommuls-velour med hotellets egen logo samt flere puter med vakkert mønster. Håndskårne trefat henger på flere vegger. 

 

Flere produkter fra samme produksjon ble også kjøpt inn av Fine Design Hagemøbler og CL interiør, men da med House of Good People sin egen krone brodert på. 

Pandemien ble tøff for mange små produsenter i India, da vi kom tilbake i mai 2022 var det stor forskjell fra vårt forrige besøk. Flere av de små fabrikkene er konkurs, og dermed er det enda vanskeligere for mange å få jobb.

Oppdragene med å lage de vakre linposene for både Isun, Foto.no og BeeKi.com har gitt flere familier arbeide. Alt er håndarbeid; Logoen på hver pose er ‘block print’, en grafisk teknikk der det stemples for hånd med et hånd-utskåret tre-stempel. Alle farger er naturlige plantefarger. 

 

Vi er glade for å ha funnet nye gode forbindelser og sett med egne øyne at deres produksjonslinjer møter våre krav til høye etiske standarder, både med gode arbeidsforhold og produksjonsmetoder. 

Nedenfor kan dere se noen av våre tidligere prosjekter. Ønsker dere å produsere noe til deres bedrift som matcher deres bærekraftsmål? Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

bottom of page