top of page

Kvalitet

Vi er opptatt av god kvalitet - fordi det gir god energi. 

 

Derfor bruker vi 18 karat gull og 925 sølv. 

 

Dypt nede i jorda går det årer med både krystalliske og metalliske grunnstoffer; som forskjellige stein kvaliteter, gull og sølv – dypt i oss mennesker går det tilsvarende årer med tilsvarende energi, vi kan balansere og understøtte disse energiene ved å bære forskjellige krystaller/steiner, gull eller sølv på kroppen.

 

For mange av oss er det intuitivt hva vi trenger, og derfor har lyst til å bære.

Les mer om stenenes betydning her

Sølv

Sølv energi er tett knyttet til månen og følger månens rytme. Den lærer oss balanse og er sterkest aktivert i menneskekroppen ved fullmåne. Dette er også en god tid for sølv-energi, og en god mulighet til å frigjøre blokkeringer som hindrer den frie flyten av Sølv og den deilige følelsen av balanse. 

 

Sølv energien har innflytelse på væskebalansen i kroppen, er forbundet med DNA-molekylene og nedarvede fysiske og psykiske trekk. Dette gir mulighet for å frigjøre tanke- og handlingsmønstre som er større enn oss selv. Sølv-energi handler også om polariteter og motsetninger. Et viktig konsept når det gjelder Sølv-energien er å legge merke til om du er reaktiv (å reagere på noe andre har satt i gang) eller proaktiv (starter bevegelsen selv). Har du mye sølv energi er du mer reaktiv, har du lite sølv energi er du mer proaktiv. Balansen ligger i å vite når det lønner seg å vente på andres innspill og når det er lurt å spille ballen selv. 

 

Sølv energi gir kraft og lader opp tomme batterier, men legg merke til at om du er svært reaktiv har du mye sølv – da kan du faktisk bli ‘saktere’ av å fylle på med mer sølv. Sannsynligheten er stor for at du i så tilfelle heller trekkes mot gull. Det kan være for mye sølv energi om du sliter med uro og søvnløshet ved fullmåne – da kan månestein og gull være en veldig god løsning!

Gull

Gull energi er en kraftfull energi, og har bevisst vært brukt i mange kulturer, spesielt med åndelig formål. Den har en sterk innvirkning på cellene. Ved innvielse til nye roller og oppgaver, virker Gull-energi som en direkte forbindelse til urgammel kunnskap. Formålet med Gull-energi, er å ha kontakt med egen visdom. Energien fokuserer på hvordan du utfører dine oppgaver; med hvilke intensjoner. Kommunikasjonen med andre mennesker vil forbedres når du vet hvordan du skal bruke Gull-energi. 

 

Når Gull er underaktivert, kan vi bli lik sauer som følger uten å stille spørsmål. Er det for mye Gull, kan vi gå inn i makt og manipuleringsspill; med trang til å tvinge vår sannhet på andre. 


Les mer om stenenes betydning her

Kontaktinformasjon

Organisasjonsnummer: 824 462 372 
E-post: helen@houseofgoodpeople.com 
 

Vi håper du blir fornøyd med varene! 

bottom of page