top of page
Danebu banner

Vi spesialiserer oss innen bærekraftig produksjon av tekstiler,

smykker og produkter til bedrifter.

House of Good People jobber tett med fabrikker og skoler som løfter mennesker - spesielt kvinner, som på en eller annen måte har havnet i en vanskelig situasjon. Mange kvinner lever med store utfordringer uten utdanning eller arbeid.

Noen barn blir født uten nødvendige papirer og faller utenfor skolesystemet, for eksempel i India. Det vil også være kvinner som av forskjellige årsaker er utstøtt av egen familie. Vi ønsker at alle kvinner skal kunne lære å lese/skrive, jobbe og tjene sine egne penger, i tillegg til å kunne sende barna sine på skolen.
 

Med glede og transparente linjer skaper vi unike muligheter med ønske om at alle kan forsørge seg selv og sin familie. Vi ønsker å være med å skape en forskjell der godt håndverk, tradisjon og bærekraft gjennomsyrer alle sider. Vi har fokus på ærlighet, grundig arbeid og en positiv tro på at alle kan bidra.

Helén R. Løddesøl

Helén er energi intuitiv, og har i nærmere 30 år jobbet med ‘det energetiske’ i mennesket og verden. Som både Yoga og Reikimester-lærer underviser hun jevnlig i begge disipliner - med healing som fokus.


Hun har alltid vært kreativ, og grep sjansen da hun fikk mulighet til å reise til India og lære mer om produksjon med en venninne som hadde lang erfaring med dette. Det er en jungel der ute, og verden kan virke både rå og kynisk på så mange måter. Hvordan mennesker blir behandlet er et stort tema. Med House of Good People ønsker Helén og hennes team å hjelpe bedrifter som er opptatt av bærekraft og miljø til å velge gode produkter. 


Helén er takknemlig for muligheten til å kunne bidra med å ‘løfte verden’ på flere måter. Ønsket er å påvirke ved å forene den rene, sanne kraften med kreativ design og bærekraftig produksjon.

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page