top of page

Saker vi støtter

House of Good People produserer norsk design for bedrifter. Med transparente og ærlige linjer, ønsker vi å gjøre handel meningsfylt. Vi er opptatt av høy kvalitet og bærekraft i alle ledd - inkluderende, rettferdig og gledesfylt for både mennesker og miljø.

Det startet med at Helén fikk anledning til å besøke sitt fadderbarn Pinky da hun var i India i 2019. Pinky har vært hennes fadderbarn fra hun var 9 år gammel, og er på alder med Heléns yngste datter.

 

I 10 år hadde Helén hatt bilde av Pinky hengende sammen med egne barn over skrivebordet sitt før hun fikk møte henne. Møtet i SOS barnebyen ble sterkt, Pinky fortalte om drømmen sin om å utdanne seg til lærer. Hun ville gjerne ta master, men visste ikke om det var mulig. Heléns tanker gikk til egne barn som har kunnet reise og studere verden over og bli akkurat det de ønsker å bli - slik burde alle ha det! 


House of Good People ønsker å støtte unge mennesker som ellers ikke har mulighet til å få den utdannelsen de ønsker. Foreløpig er første steg små donasjoner; som å donere 500 skoleuniformer til en skole i Thailand, eller   støtte av enkeltpersoner - som å hjelpe Pinky mot lærerdrømmen.

Mange kvinner lever med store utfordringer, som manglende mulighet til utdanning eller arbeid. I House of good people ønsker vi å gjøre en positiv forskjell i verden ved å skape produkter av høy kvalitet på en ærlig, transparent og bærekraftig måte.

bottom of page