top of page
Beeki stempel.JPG

Bærekraft i alle ledd

House of Good People produserer norsk design for bedrifter. Med transparente og ærlige linjer, ønsker vi å gjøre handel meningsfylt. Vi er opptatt av høy kvalitet og bærekraft i alle ledd - inkluderende, rettferdig og gledesfylt for både mennesker og miljø.

Vi sjekker alt vi kan sjekke for at det skal være så ordentlig som mulig. Før vi startet produksjon i India, var vi der for å se på de forskjellige stedene. Vi har stor tro på å se med egne øyne at alt er slik vi ønsker at det skal være, og er stolte av samarbeidet vi har med fabrikker der vi vet at de ansatte har det bra.

Vi heier ekstra på fabrikkene som i tillegg er med på å støtte lokale skole-ordninger for vanskeligstilte barn. 

Vi har takket nei til å samarbeide med flere fabrikker der vi har møtt ansatte som bærer preg av å ikke ha en god arbeidsplass. 


House of Good People skaper bærekraftige produkter med transparente/ærlige linjer og et ønske om å løfte kvinner som er i en vanskelig situasjon. Vårt mål er å fremme godt håndverk, tradisjon og bærekraft i hele vår virksomhet, og bidra til å gjøre handel mer meningsfull.

Vår logo symboliserer kvinner som står i en sirkel, holder hverandres rygg og løfter hjertet mot himmelen. Dette representerer vår kollektive styrke og besluttsomhet mot en lysere fremtid. Vi har som mål å gi kvinner mulighet til å lære, jobbe, tjene sine egne penger og sende barna sine på skolen. Vi skaper unike muligheter til å forsørge seg selv og sine familier på måter som gir dem glede.

bottom of page